Tévedések kvízjátéka

Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, ismered Rigó Jánost, és bármikor rálegyinthetsz a spanyolnáthára. Online vagy offline csapatépítő kvízjátékunkban kultúrtörténeti érdekességeket és tévedéseket veszünk górcső alá.

Lehet, hogy a tévés kvízjátékoknak (a tévével együtt…) lassan leáldozott, 2022-ben a csapatépítő programjaink között egyértelműen az élre tört. A 2023-as változatban a program kvízalkalmazással és interaktív hangulatelemekkel is kiegészül, ami garantált szórakozást jelent a csapatépítő résztvevőinek. Kultúrtörténeti kihívásokból pedig pláne nem lesz hiány.

Hogyan kell elképzelni?

A 2023-ra megújult Tévedések kvízjátékában Ureczky Balázs játékmester közreműködésével történelmi, kulturális, vagy éppen gasztronómiai érdekességeket dobunk fel a csapattagoknak, mindig egy kis csavarral. Felfedjük a világtörténelem legnagyobb baklövéseit, legendás melléfogásokat Amerikától az almafáig. Az eredmény nemcsak egy szórakoztató és tanulságos potpourri, hanem vélhetően az utóbbi hónapok legaktívabb céges meetingje is – online vagy offline, igény szerint.

Opcionálisan kérhető borpárosítással is:

Annak érdekésben, hogy jobban pörögjenek a gondolatok és a kreativitás, Balázs egy izgalmas bor-gyűjteménnyel készül számotokra, amelyet a közös kaland során mutat be.

Mit és hogyan fogunk kóstolni?

5 féle különleges külföldi tétel – Spanyolországból, Olaszországból, Franciaországból, Új-Zélandról, és Amerikából.

A műsorvezetőink igazi egyéniségek, akikkel garantált az önfelelt hangulat!

Technikai információk:

  • Létszám minimum / játék: nincs
  • Létszám maximum / játék: nincs
  • Játékidő: ~ 30 – 60 – 90 min
  • Nyelvek: HUN, ENG, GER
  • Offline: bármilyen helyszínen

További csapatépítők

Scroll to Top