A pezsgőkóstolóval egybekötött kvízjátékot követően vacsorázási lehetőség a Chef Menüjével.
Roppanó savak, élesztős vagy éppen citrusos jegyek, hosszú és elbájoló lecsengés. Egy este, amikor minden erről szól – a flőtében és azon túl is.
„Tessék, egyél hozzá epret… kihozza a pezsgő zamatát.” Szerencsére a Micsoda nő! óta eltelt évtizedekben ennél több tudást is magunkra szedtünk a pezsgőkkel kapcsolatban, de talán még mindig érhetnek minket meglepetések.
Pláne egy olyan estén, ahol a Tévedések kvízjátéka és Ureczky Balázs játékmester szavatolják mindezt. A gasztronómiai érdekességek mellett felfedjük a világtörténelem legnagyobb baklövéseit, legendás tévedéseket és melléfogásokat, hiszen a cabaret-t és a cabernet-t egy fél világ választja el (na, nem ezen az estén)!
Az eredmény nemcsak egy szórakoztató és tanulságos potpourri, hanem egy pezsgő(s) utazás sebesen száguldó magyar tételekkel, eperszín proseccóval és világhírű katalán cavával, végig a buborékok útján – egészen Champagne-ba.
#CHEFMENU OPCIÓ
- Blini kaviárra
- Blini füstölt lazaccal, lazackaviárra
- Camembert tar
- Hátszín Steak
- Csokoládés petit fours