Gyilkosság a vacsorán

Az ínycsiklandozó fogások mellé, most egy gyilkossági ügy is felkerül az étlapra. Kiderül, mennyire tudtok együtt gondolkozni az ügy megfejtése érdekében, miközben a teríték az 1920-as évek füstös, titokzatos világát idézi. És persze a szerepjáték bábmesterei sem biztos, hogy mindig tisztességesen keverik majd a kártyákat.

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne egy ízig-vérig ’20-as évekbeli krimi főszereplőjévé válni? Most mindezt megtapasztalhatod Gyilkosság a vacsorán elnevezésű csapatépítő programunkon, ami több mint szerepjáték: olyan, mint egy filmforgatás, amiben már pár perc alatt is könnyen elfelejti az ember, hogy csak szerepet játszik.

Már csak azért is, mert a tét nem kicsi: egy gyilkossági ügyet kell megfejteni. Minden asztal a titokzatos ügy egy-egy részletén dolgozik annak érdekében, hogy a végére kitisztuljon a kép és a sok kis darabból összeálljon a megfejtés.

Vajon sikerül az összes akadályt legyőzni? Minden csapat hozzá tud járulni a megoldáshoz, vagy maradnak gyenge láncszemek? Az igazságra csak akkor derülhet fény, ha az összes hiányzó puzzle a helyére kerül, úgyhogy ugorjatok fejest a bizonyítékok elemzésébe és találjátok meg együtt a gyilkost.

Hogyan kell elképzelni?

A játék úgy épül fel, hogy mindenkinek lesz egy előre megírt karaktere. A cél, hogy a karakterek egymással kommunikálva, nyomozva, vagy éppen akadályozva egymást,  közösen megfejtsetek egy bűntényt. A programot két Games Master segíti, hogy gördülékeny és izgalmas legyen a játék. 

Amire szükség van:

  • Egy 1920-as éveket idéző helyszín / Vintage stílus (Ebben tudunk javaslatot tenni)
  • Érdemes az élmény miatt „Gatsby-sen” érkezni, minden más kiegészítőt biztosítunk
  • Javasolt vacsorával egybekötni a programot
  • Javasolt létszám: 8 – 50 fő között
  • Amennyiben többen vagytok, mint 50 fő és tetszik a program, javasoljuk az Al Capone játékunkat, amit 50 – 150 fő között játszható

További csapatépítők

Scroll to Top