Tematikus italkóstolók kvízzel

Nagy a különbség, ahogy a borbár és a barbár között is. Italismereti kvízjátékunk szórakoztató bevezető a borok, sörök és spiritek világába csapatépítő opcionális kóstolóprogrammal.

Választható tematikák:

KÜLFÖLDI BOROK / MAGYAR KISÜZEMI SÖR VÁLOGATÁS / ÉS GIN,RUM,WHISKY VARIÁCIÓK

Oké, hogy borban az igazság, de mi az igazság a magyar borok kapcsán? Mi a titka egy jó borkóstolónak? Mi a különbség a hordós és a reduktív érlelés között? A rozé és a siller között? A terroir és a terrier között…? Szórakoztató csapatépítő kvízünk „nulladik kérdéseként” azt kell eldönteniük a résztvevőknek, hogy borkóstolóval vagy anélkül szeretnének-e elmélyedni a borok világában.

Hogyan kell elképzelni?

A kvízjáték célja, hogy a komolykodást és a komolytalankodást egyaránt mellőzve a résztvevők megismerkedhessenek a borkóstolás folyamatával, és olyan alapvető borismeretekre tegyenek szert interaktív formában, ami később a hipermarketek polcai előtt állva, vagy éppen baráti társaságban is magabiztosságot kölcsönözhet. Az ünnepi céges rendezvényekről már nem is beszélve.

Mit és hogyan fogunk kóstolni?

6 féle különleges tételt kóstolunk.

Nem csak az italok jellemzőit, hanem az adott tétel származási országának történelmi érdekességeit is körbe fogjuk járni.

A műsorvezetőink igazi egyéniségek, akikkel garantált az önfelelt hangulat!

Technikai információk:

  • Létszám minimum / játék: nincs
  • Létszám maximum / játék: nincs
  • Játékidő: ~ 90 min (igény esetén rövidíthető, bővíthető)
  • Nyelvek: HUN, ENG, GER
  • Offline: bármilyen helyszínen

További csapatépítők

Scroll to Top