Chili workshop

Red hot chili peppers. Csupa kisbetűvel, nagybetűs paprikabetyároknak.

A kapszaicinnek még véletlenül sem RHCP a vegyjele, és a workshopot sem az Anthony Kiedis-Flea páros fogja vezetni, úgyhogy a zenei áthallásokat felejtsük is el gyorsan. Különleges kóstolóprogramunkat elsősorban azoknak a csapatoknak alkottuk meg, ahol gyakori az erősködés, de a „hányszor csíp” kérdéskörnél szívesen tekintenek messzebbre paprika ügyben.

A workshopon két egyedi szósz keverésére is vállalkozunk: az extra erős Carolina Reaper mellett egy pikáns Jalapeño krémalapot is készítünk 6 minőségi fűszerrel, egy másikat pedig gyümölcs variációval (meggy/eper) bolondítunk meg. A végeredményeket minden résztvevő büszkén veheti magához a létszámhoz igazított 35 grammos üvegcsékben, egyedi, céges arculatra igazított címkékkel ellátva.

Extra chili

A workshop kiegészítéseként – akár rendezvények betéteseményeként is – vállalunk komplex chili kóstolót. A produktumot itt nachosszal, köles golyókkal, kóstoló kanállal tudjuk bemutatni.

...És ha ez még nem elég: Pizza workshop!

Olaszország nem egy hely, hanem egy életérzés. Most belekóstolunk, capisci?

Pizza készítő workshopunkon 3 pizza chef segítségével, megtanítjuk a tészta készítéstől, a formázáson át, a sütésig az igazi nápolyi pizza készítését. 

A programon egy speciális sütőt használunk, amivel egy 32-es nápolyi pizzát 60 másodperc alatt tudunk elkészíteni. Minden alapanyagot chefünk Matteo készít és felügyel, a friss olasz paradicsomból készített szósztól kezdve, a pizza tészta keltetésen át, a kemencében való sütésig. 
 
Ajánljuk a programot önálló aktivitásként, vagy nagyobb rendezvényekre snack ételként is. 
 

További csapatépítők

Scroll to Top