Tévedések kvízjátéka

Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, ismered Rigó Jánost, és bármikor rálegyinthetsz a spanyolnáthára. Online vagy offline csapatépítő kvízjátékunkban kultúrtörténeti érdekességeket és tévedéseket veszünk górcső alá.

Lehet, hogy a tévés kvízjátékoknak (a tévével együtt…) lassan leáldozott, 2020-ban a csapatépítő programjaink között egyértelműen az élre tört. Az online változatban a program kvízalkalmazással és interaktív hangulatelemekkel is kiegészül, ami garantált szórakozást jelent a csapatépítő résztvevőinek. Kultúrtörténeti kihívásokból pedig pláne nem lesz hiány.

Hogyan kell elképzelni?

A 2021-re megújult Tévedések kvízjátékában történelmi, kulturális, vagy éppen gasztronómiai érdekességeket dobunk fel a csapattagoknak, mindig egy kis csavarral. Felfedjük a világtörténelem legnagyobb baklövéseit, legendás melléfogásokat Amerikától az almafáig. Az eredmény nemcsak egy szórakoztató és tanulságos potpourri, hanem vélhetően az utóbbi hónapok legaktívabb céges Zoom-meetingje is lesz.

A játékosokat egy dedikált játékvezető fogadja, aki a megoszott képrenyőn keresztül mutatja a kérdéseket. A játékosok a menti.com-on adhatnak választ, a telefonjukon, vagy egy új ablakot megnyitva a böngészőjükön.

Témakörönként, folyamatosan látjuk egy leaderboardon a részeredményeket. A végén győztest hirdetünk.

Technikai információk:

  • Létszám minimum / játék: 2 fő
  • Létszám maximum / játék: nincs
  • Játékidő: ~ 60 min (igény esetén rövidíthető)
  • Nyelvek: HUN, ENG
  • Platformok: Zoom, Webex, Teams

További online csapatépítők

Scroll to Top