Cabaret vagy Cabernet? – Kóstoló kvíz

Nagy a különbség, ahogy a borbár és a barbár között is. Borismereti kvízjátékunk szórakoztató bevezető a borok világába – online vagy offline csapatépítő opcionális kóstolóprogrammal.

Oké, hogy borban az igazság, de mi az igazság a magyar borok kapcsán? Mi a titka egy jó borkóstolónak? Mi a különbség a hordós és a reduktív érlelés között? A rozé és a siller között? A terroir és a terrier között…? Szórakoztató csapatépítő kvízünk „nulladik kérdéseként” azt kell eldönteniük a résztvevőknek, hogy borkóstolóval vagy anélkül szeretnének-e elmélyedni a borok világában.

Hogyan kell elképzelni?

A kvízjáték célja, hogy a komolykodást és a komolytalankodást egyaránt mellőzve a résztvevők megismerkedhessenek a borkóstolás folyamatával, és olyan alapvető borismeretekre tegyenek szert interaktív formában, ami később a hipermarketek polcai előtt állva, vagy éppen baráti társaságban is magabiztosságot kölcsönözhet. Az ünnepi céges rendezvényekről már nem is beszélve.

A játékosokat egy dedikált játékvezető fogadja, aki a megoszott képrenyőn keresztül mutatja a kérdéseket. A játékosok a menti.com-on adhatnak választ, a telefonjukon, vagy egy új ablakot megnyitva a böngészőjükön.

Témakörönként, folyamatosan látjuk egy leaderboardon a részeredményeket. A végén győztest hirdetünk.

Technikai információk:

  • Létszám minimum / játék: 2 fő
  • Létszám maximum / játék: nincs
  • Játékidő: ~ 60 min (igény esetén rövidíthető)
  • Nyelvek: HUN
  • Platformok: Zoom, Webex, Teams

További online csapatépítők

Scroll to Top