Borkóstoló Stand-up

Jó-jó, de mit adtak nekünk még a rómaiak!? – Katona Csaba, a történelem stand-up doktorának csapatépítő borkóstoló-monológja.

Kóstolj együtt Pannónia első borlovagjaival, illatozz Mátyás király kupájából és méregesd elégedetten a szerb és a sváb tőkéket a tősgyökeres hazai borkedvelőkkel. Katona Csaba, történész (és stand-up!) doktorának szórakoztató előadása kézen fogva vezet át a magyar történelmen a hazai és nemzetközi borkultúra nyomában – de úgy, hogy mindig legyen idő egy kóstolásra. A tételeket előzetesen kiszállítjuk, a borsorban pedig csak annyi a közös, mint az előadóban: mindannyian minőséget képviselnek.

Borkóstoló sommelier-style

A borkóstoló program Katona Csaba mellett Füle Lídia sommelier vezetésével is kérhető, aki a kultúrtörténeti sztorik helyett a hazai borkultúra jelenébe, a borkészítés kulisszáiba vezeti be a csapatot. Előadása nemcsak a borkultúrában járatlan, de a feketeöves kóstolóknak is garantáltan tartogat újdonságokat. Garantáltan alapvető borismeretekre tehettek szert interaktív formában, ami később a hipermarketek polcai előtt állva, vagy éppen baráti társaságban is magabiztosságot kölcsönözhet. Az ünnepi céges rendezvényekről már nem is beszélve.

Hogyan kell elképzelni?

A választott italcsomagot, és egyéb gasztro kisérőket a programot megelőzően kiszállítjuk.

Technikai információk

  • Létszám minimum / játék: 2 fő
  • Létszám maximum / játék: nincs
  • Játékidő: ~ 2×45 min (igény esetén rövidíthető)
  • Nyelvek: HUN, ENG
  • Platformok: Zoom, Webex, Teams

További online csapatépítők

Scroll to Top