Május elseje. – Sörkaland

Sörkaland Program

 

A tételsort ne keresd, mert nincs. Hogy mégis miféle kóstolóesemény lesz akkor a Mad Scientist sörkaland? Kalandos. Őrülten kalandos.

Felejts el mindent, amit a kocsmakvízekről tudsz. Csak összezavar. Különleges kóstolónkon Ureczky Balázs vezetésével ostrom alá vesszük az Anker közt, pohárról-pohárra tippeljük a söröket és gyűjtjük a pontokat, hogy a végén a legtöbb pontszámot elérő csapat bezsákoljon egy 0.75-ös MadX-et. A többiek meg egy (sörös) gallon okosságot.

Az este során 10 piccolo Mad Scientist kézműves sört kóstolunk majd, amihez korcsolyának grissinit, füstölt olívabogyót. A menüsor „főétele” Iberico bao szendvics vagy a vega Shiitake bao lesz. Még szerencse, hogy a sörök eleve vegák, így fejtörést legfeljebb a kitalálásuk okozhat. A többit meg bízzátok rá Ureczky Balázsra. Megoldja okosba’.  – A program vezetése kérhető Katona Csaba történész vezetésével is. 

#SÖRKÍSÉRŐK

  • Grissini
  • Füstölt olívabogyó
  • Iberico bao szendvics vagy Shiitake bao

"Séf asztala" Program

Degusztációs menü

 

 

Welcome drink: Sörpárlat

 
Füstölt miso vaj, kovászos kenyér 
Sör: Lager
 
Mad Halászlé , harcsa” tonkatsu” , káposzta ropogós
Sör: MadX
 
Pirított burgonya , cékla, kecskesajt, sült paprika krém
Sör: IPA
 
BBQ Kacsamell, dió, dödölle
Sör: New York Mocaccino
 
Komlós mezcal trüffel
Sör: Mead
Kérjétek a programot külső helyszínen!

Kisüzemi hangulatot, de nagyüzemi profizmust kínál Katona Csaba, az MTA stand-up doktorának csapatépítő sörkóstoló-monológja.

Az utóbbi években a minőségi sörfőzés úgy fut fel hazánkban, mint egy kacskán kiöntött pilseni a korsóban. Katona Csaba szórakoztató sörtörténeti műsora pohárról-pohárra vezet végig az európai kontinensen, az előre kiszállított nemzetközi sörkülönlegességek kóstolása mellett természetesen. A Történettudományi Intézetének doktora nem a levegőbe beszél és nem a levegőbe kóstol: egyik kutatási területe éppen az aranysárga ital története.

A program offline és online változatban is elérhető.

Katona Csaba éppen sziporkázik egy vállalati napon:

További csapatépítők

Scroll to Top