Portugál borkóstoló

Nyissunk együtt Portugáliára, ebben a Fill The Winebox csapatának úgyis nagy gyakorlata van. A közösségi borpiac és borbár a portugál tételek hazai nagyköveteként – szó szerint – ládáról ládára nyitotta fel a magyarok szemét az Atlanti-óceán lankáira, amihez ezen az „instant programon” Katona Csabának, és Ureczky Balázsnak is lesz egy-két szava.

Dőlj hátra, és élvezd az MTA standup doktorának világhódító portugál sztorijait, miközben Vinho Verde könnyedsége, Algarve illatossága, vagy éppen a Duoro változatossága fordítja az este kormánylapátját a hét tengeren hajózva. Kis szerencsével Madeirát is elérjük, ahol a legenda szerint a helyiek büszkeségének számító desszertbor Indiát is megjárta (oda-vissza!), hogy a perzselő hőségben egyedi, karamellás italkülönlegesség szülessen. Kihagyhatatlan, ahogy a programon kóstolásra kerülő 10 tétel mindegyike.

 

Nincs még helyszínetek?

Találkozzunk a Ferenc téri borbárban! 

 

A mediterrán hangulatot tovább fokozva a borok mellé töltött szőlőlevéllel, sült paprikával, manchego sa

jttal és bárány köftével is készülünk Nektek, hogy tényleg semmi se hiányozhasson: tapas-tálak, tapasztalatok, és egy könnyed mediterrán este a Fill The Winebox borbárjában.

 

Borkóstoló sommelier-style

A borkóstoló program Katona Csaba mellett Füle Lídia sommelier vezetésével is kérhető, aki a kultúrtörténeti sztorik helyett a hazai borkultúra jelenébe, a borkészítés kulisszáiba vezeti be a csapatot. Előadása nemcsak a borkultúrában járatlan, de a feketeöves kóstolóknak is garantáltan tartogat újdonságokat. Garantáltan alapvető borismeretekre tehettek szert interaktív formában, ami később a hipermarketek polcai előtt állva, vagy éppen baráti társaságban is magabiztosságot kölcsönözhet. Az ünnepi céges rendezvényekről már nem is beszélve.

További offline csapatépítők