Game Nights

A Game Nights vonaton nincsen fék, hiszen a program során a kollégáknak folyamatosan 4-6 kisebb feladatot kell teljesíteniük a továbblépéshez. Ez pedig csak akkor sikerülhet, ha a gondokat és esetleges súrlódásokat az irodában hagyják, és egymásra tudnak hangolódni. A programot OFFLINE és ONLINE változatban is kérhetitek, ami nem változik: érdekes szerepjátékok, logikai, asszociációs, és ügyességi feladatokkal készülünk nektek, hogy az estétek igazán emlékezetes legyen!

Hogyan képzeljem el a programot?

Általánosan elmondható, hogy az emberi szervezet igen jól képes alkalmazkodni a megváltozott viszonyokhoz, így például ahhoz is, ha elveszítjük a látásunkat. Az egyik feladatban a csapatnak csukott szemmel kell megoldani érdekes, szórakoztató, játékos feladatokat. A csoport csak együtt működve, megfelelő kommunikációval tud túllendülni a nehézségeken.

A csapatnak a résztvevők sorszáma szerint növekvő vagy tetszés szerint csökkenő sorrendben kell felsorakozni a játéktéren. A csapattagok bekötött szemmel dolgoznak, és egymással nem beszélhetnek. A felkészülés során a csapat egy stratégiai megbeszélést folytat le, hogy meghatározzák a megoldás módját. A megbeszélést követően a játékosok megkapják a saját sorszámukat, véletlenszerűen 1- és 100 között. Természetesen mindenki csak a saját sorszámát ismeri.

Létszám: 8- 20 fő/ program, időtartam: ca. 60-80 perc.

További offline csapatépítők

Scroll to Top