The Three Game Challenge

A Game Challenge vonaton nincsen fék, hiszen a program során a kollégáknak folyamatosan 4-6 kisebb feladatot kell teljesíteniük a továbblépéshez. Ez pedig csak akkor sikerülhet, ha a gondokat és esetleges súrlódásokat az irodában hagyják, és egymásra tudnak hangolódni: érdekes szerepjátékok, logikai, asszociációs, és ügyességi feladatokkal készülünk nektek, hogy az estétek igazán emlékezetes legyen!

Választható csapatépítő játékok:

(A) Katapult építés

A résztvevőknek kisebb csapatokban egy bizonyos összegből (játékpénzből) kell megtervezniük egy katapultot, megadott szempontok szerint, amely képes egy pingpong labda kilövésére. A tervezést követően „megvásárolják” a megfelelő anyagokat, melyekből meg is kell építeniük a szerkezetet. Az építés közben kisebb játékok során lehetőség van extra játékpénz gyűjtésére, amelyből további anyagokat tudnak vásárolni. A katapultok közül több körös tesztelés során lesz kiválasztva a legjobb! A tesztelés során többek között megnézzük, hogy melyik lő a legmesszebb, melyik a legpontosabb vagy melyik a legszebb.

(B) Challenge

A résztvevők egy végtelennek tűnő feladatlistát kapnak, amely különböző játékos feladatokat, kihívásokat tartalmaz, amelyet egy adott időintervallumon belül kell megvalósítani. A játékosok csapatokban oldják meg a feladatokat, de néhány megoldáshoz szükségük van együttműködni más csapatokkal, és akár teljes csapattal is.

Outdoor vagy indoor is kérhetitek.

(C) Step by Step

A játék során a résztvevőket kisebb csapatokra osztjuk,10-15 fő/csoport. A csapatok
állomásokra látogatnak el forgószínpadszerűen, ahol különféle feladatokat, tevékenységeket
és kihívásokat teljesítenek a játékosok közösen. Az állomások feladatai között
megtalálhatóak a logikai feladatok, a kooperatív játékok, az ügyességi kihívások és még sok
hasonló feladat.

Létszám: 8 – 100 fő/ program, időtartam: ca. 1 – 2 – 3, de akár 4 órás is lehet. (Igazítjuk a rendezvény beosztásához)

További csapatépítők

Scroll to Top