BOOMWHACKERS / Élménydobolás

A tánc, a zene és különösen a dobolás, mindig igazi közösségi élményt jelent, amelynek ereje azt is magával ragadja, aki egyébként nem mozog otthonosan a hangok világában. A dobok lüktető ritmusát hallva önkéntelenül megmozdul a kéz és az ember egyszer csak azt veszi észre, hogy minden gond elszállt, eltelt egy óra és mosolyogva “megtanult” dobolni.

Az egyiptomi derbuka és a nyugat-afrikai djembe mellett lehetőség van a latin-amerikai gyökerekkel rendelkező, de a spanyol flamencóban is nagy szerepet játszó cajón elsajátítására. Utóbbi különlegessége, hogy a csapatépítésen a cajónokat direkt erre a célra kifejlesztett, előre legyártott kartonsablonból állítjuk össze profi hangszerré. Mivel nem fával dolgozunk, itt az alacsonyabb költség mellett más előnyök is jelentkeznek:

Boomwhackers élménydobolás 600 fővel
  • A saját hangszerünk összeállítása remek ráhangolódást jelent a programra
  • A karton cajonok ötletesen festhetőek, céges színeket, logókat tudunk rájuk alkalmazni
  • Felületeiken akár egy nagy kiterjedésű kép puzzle-szerűen felvágott darabjai is megjeleníthetőek és összekeverés után egy kirakós játék keretében falat is építhetünk a hangszerekből.
  • Az összeállított cajón-fal, vagyis maga a kialakult kép egy jól kommunikálható, kreatív vizuális felületet biztosít, amely akár hosszabb ideig is kiállítható a cég közös tereinek egyikében.

Tréner vezetésével a programon körülbelül egy-másfél óra alatt a résztvevők megtanulnak néhány komplex ritmust. A ritmusjátékokon, improvizációkon keresztül megtapasztalja a csapat a közös zenélés örömét. Az instrukciók alapján a játékba mindenki be tud kapcsolódni. Zenei előképzettség nem szükséges. Az egyszerű ritmuselemekből egy hatásos, összetett előadás és fergeteges hangulat kerekedik ki.

További csapatépítők

Scroll to Top