Karácsonyi Programok

Gasztro élmények Karácsonyra!

Tegyétek emlékezetessé karácsonyi céges évzárótokat!

Kóstoló estjeinket azoknak találtuk ki, akik értékelik a könnyed hangulatú programokat és nem riadnak vissza egy kultúrális stand-up comedytől sem. 

Az interaktív workshopok során begyűjtünk egy gallon okosságot Ureczky Balázs, az Instant Teams alapítójának, és meghívott vendégeinek gasztró-sztorijaiból.

Gasztro kvízek

BorKaszinók

Chili kóstolók

Italkóstolók

PARTNEREINK

Akiknek már felejthetetlen élményeket adtunk

Borvidék és fajtajegyek? Tegyék meg tippjeiket!

Bemutatjuk a kaszinót, ahonnan csak győztesen lehet távozni. Ez még akkor is igaz, ha a tét nem mindennapi: ki lesz a csapat főborásza és pincemestere, aki a legtöbb zsetonnal a zsebében besöpri a dicsőséget? A Borcasino rulettasztala mellett ehhez nem szerencsés kézre, hanem jó kóstolóképességre, magabiztos ízlelésre lesz szükség. 

Tévedések kvízjátéka

Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, ismered Rigó Jánost, és bármikor rálegyinthetsz a spanyolnáthára. Csapatépítő kvízjátékunkban kultúrtörténeti érdekességeket és tévedéseket veszünk górcső alá.

Annak érdekésben, hogy jobban pörögjenek a gondolatok és a kreativitás, Balázs egy izgalmas ital-gyűjteménnyel készül számotokra, amelyet a közös kaland során mutat be.

Red hot chili peppers. Csupa kisbetűvel, nagybetűs paprikabetyároknak.

A workshopon két egyedi szósz keverésére is vállalkozunk: az extra erős Carolina Reaper mellett egy pikáns Jalapeño krémalapot is készítünk 6 minőségi fűszerrel, egy másikat pedig gyümölcs variációval (meggy/eper) bolondítunk meg. A végeredményeket minden résztvevő büszkén veheti magához a létszámhoz igazított 35 grammos üvegcsékben, egyedi, céges arculatra igazított címkékkel ellátva.

Interaktív tematikus kóstolók!

A kvízjáték célja, hogy a komolykodást és a komolytalankodást egyaránt mellőzve a résztvevők megismerkedhessenek az italkóstolás folyamatával, és olyan alapvető ismeretekre tegyenek szert interaktív formában, ami később a hipermarketek polcai előtt állva, vagy éppen baráti társaságban is magabiztosságot kölcsönözhet. Az ünnepi céges rendezvényekről már nem is beszélve.

Választható tematikák: bor, sör, pezsgő, gin és whisky.

Cerememóniamester

Balázs kollégánk rendkívül sokoldalú személyiség, aki elképesztő hatékonysággal tölti ki a nap 24 óráját. Annál is inkább, mert a cégvezetési feladatai mellett, találkozhatunk vele, mint: Műsorvezető, Eskövőkön ceremóniamester, több mesterelme csoportot is vezet, de a sportban is aktív, hiszen versenyszerűen triathlonozik is. 

KAPCSOLAT

Egyetlen lépésre vagy egy különleges gasztro élménytól élménytől

1.

Töltsd ki az űrlapot figyelmesen.

2.

Kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot.

3.

Elkészítjük személyre szóló ajánlatunkat.

Scroll to Top