Rendezvény koordináció és műsorvezetés

A műsorvezető, az est házigazdája, akinek feladata, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy a szervezők elképzelték. Nem csak a színpadon tájékoztat, háttérben odafigyel a vendégekre,  megszólítja őket, vezeti a szolgáltatókat, iránymutatást ad és az előre megtervezett forgatókönyvi elemekhez megteremti az éppen oda illő hangulatot. 

Ureczky Balázs

Alapító – Instant Teams®

Balázs rendkívül sokoldalú személyiség, aki elképesztő hatékonysággal tölti ki a nap 24 óráját. Annál is inkább, mert a cégvezetési feladatai mellett, találkozhatunk vele, mint: Műsorvezető, Eskövőkön ceremóniamester, több mesterelme csoportot is vezet, de a sportban is aktív, hiszen versenyszerűen triatlonozik is.


„Így dolgozom én…”

Tisztában vagyok azzal, hogy az egyik legkényesebb kérdés egy megfelelő műsorvezető kiválasztása.  Sokszor találkozom azzal a jelenséggel,  ha már vki kicsit vicces a barátokkal és hajlandó a mikrofonba beszélni, műsorvezetővé avanzsál.  Ennél viszont sokkal komplexebb a feladat:

A műsorvezető, az est házigazdája, akinek feladata, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy a szervezők elképzelték. Nem csak a színpadon tájékoztat, háttérben odafigyel a vendégekre,  megszólítja őket, vezeti a szolgáltatókat, iránymutatást ad és az előre megtervezett forgatókönyvi elemekhez megteremti az éppen oda illő hangulatot. 

A fenti feladatokat tekintve ezért nagyon fontos, hogy ne a jópofaságot tartsuk elsődleges erénynek egy ceremóniamester választásánál! Sokkal inkább vegyük figyelembe, hogy szükséges karizmája mellett szakmailag rátermett-e egy rendezvényt összefogni, és mozgatni akár több tíz, száz, vagy akár ezer fős tömegeket is!

További csapatépítők

Scroll to Top