Ügynökségi katapult építő verseny

Hivatalos szervezők és lebonyolítók:

Paniq Instant Kft. (székhely: H-1124 Budapest, Fürj u. 2.) és a

BlueBerry Training Company 2021 Kft. (székhely: H-2141Csömör Szőlő utca 104.)

A Szervező által szervezett játékban résztvevő személyek:

A nyereményjátékban a Szervezők azon jelenlegi és volt ügyfelei, illetve potenciális ügyfelei vehetnek részt, akik 2023. május 31-ig. megerősítik részvételüket a LINK formon, befizették a 4.800 Ft / fős részvételi díjat, illetve elfogadták az általános adatkezelési nyilatkozatot.

4-8 fős csapatokban fogtok játszani. Ettől eltérő létszámban is jelentkezhettek, ha kevesebben vagytok, akkor szintén hasonló létszámú jelentkezőkkel fogunk összerakni titeket, hogy meglegyen a létszám. Ha többen vagytok, akkor pedig több csapatra fogunk titeket bontani, veletek egyeztetve.

A Szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy – amennyiben bármely, a Játékosok egyenlő esélyeit csorbító visszaélést tapasztal a játékkal kapcsolatosan -, úgy határozatlan időre vagy véglegesen leállítsa azt.

A Szervező jogosult a meghirdetettől eltérő, értékben hasonló nyereményre módosítani bármelyik nyereményt.

A játék időtartama

A játék 2023. június 12-én 15 óra 00 perckor kezdődik és 2023. június 12-én 18 óra 00 perckor zárul.

Helyszíne a MAD KERT Taproom & Beer Garden] – [1106 Budapest X., Maglódi út 47]

Nyeremények

Összesen a nyertes csapatnak személyenként 1db MadX 0,75-ös sör és egy 500.000 Ft értékű csapatépítő aktivitás, amely 2023. augusztus 31-ig váltható be. A nyeremény készpénzre nem váltható, de a nyertes ügyfelére átruházható.

A játék menete

A résztvevőknek kisebb csapatokban egy bizonyos összegből (játékpénzből) kell megtervezniük egy katapultot, megadott szempontok szerint, amely képes egy pingpong labda kilövésére. A tervezést követően „megvásárolják” a megfelelő anyagokat, melyekből meg is kell építeniük a szerkezetet. Az építés közben kisebb játékok során lehetőség van extra játékpénz gyűjtésére, amelyből további anyagokat tudnak vásárolni. A katapultok közül több körös tesztelés során lesz kiválasztva a legjobb! A tesztelés során többek között megnézzük, hogy melyik lő a legmesszebb, melyik a legpontosabb vagy melyik a legszebb.

A nyeremény átadásának módja

A nyerteseket a helyszínen értesítjük, és e-mail üzenetben, illetve – ha rendelkezésre áll a nyertes telefonszáma – akkor telefonon is megtörténik. Amennyiben a nyertes 5 munkanapon belül nem jelentkezik nyereményéért, a nyeremény átvételére a soron következő pótnyertes válik jogosulttá. A Játékosok kötelesek együttműködni a Nyereményjáték szervezőjével és lebonyolítójával a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben a játékos ezen kötelezettségének nem tesz eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Szervezőket semmilyen felelősség nem terheli.

Adatkezelés

A Játékosok a Játékban való részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataikat (e-mailcím és telefonszám) a Paniq Instant Kft. És a Blueberry Training Company 2021 Kft.  anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a nyeremények kezelésére, marketing célú megkeresésre és a nyertes értesítése céljából – kezelje.

A nyertesek hozzájárulnak, hogy az e-mail cím adataikat tartalmazó jegyzőkönyvet a a Paniq Instant Kft. És a Blueberry Training Company 2021 Kft székhelyén 5 évig megőrizze az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Budapest, 2023. május 17.

Scroll to Top