Semmi Pániq, már ismerjük egymást

A PánIQ Instant a jövőben Instant Teams néven segít, hogy csapatban maradhassatok.

8 év és több mint 1200 sikeres online és offline csapatépítő után nevet változtat a PánIQ Instant. Ureczky Balázs, a cég alapító-ügyvezetője úgy véli, a névváltoztatással önazonosabbá válik a márka, a szolgáltatás jobbára változatlan marad. Az Instant Teams célja továbbra is az, hogy segítséget nyújtson a HR- és cégvezetőknek csapataik összekovácsolásában, a munkavállalói elköteleződés erősítésében – logótól függetlenül.

„A koronavírus-válság kitörése óta a PánIQ Instant már nem volt, nem lehetett önazonos. 8 évvel ezelőtt szabadulószoba-kitelepülésekkel indultunk, a brand pedig az évek folyamán egy természetes evolúciós folyamaton ment keresztül. A megrendelői igények az intelligens csapatépítők irányába mutattak, amihez a kollégák kreativitása és az innovatív hozzáállásunk végig szilárd alap volt. Ez legkésőbb a koronavírus-járvány kitörésekor mindenki számára bebizonyosodott.” – mondja Ureczky Balázs, az Instant Teams (korábban PánIQ Instant) alapító-ügyvezetője.

Miközben számos hazai céghez hasonlóan a csapatépítő tréningekkel foglalkozó szolgáltatók jelentős része is beleállt a földbe, az Instant Teams szolgáltatás-portfólióján elképesztő fejlesztést hajtottak végre. „A kreativitásunk mellett a piacismeretünk is megvolt, ezért a tavaszi karantén alatt nem a visszapattanásra vártunk, hanem lecseréltük a programelemeink 100 százalékát.” – emlékszik vissza Balázs a 2020-as első hullámra. A jelenléti, mondjuk úgy, hagyományos csapatépítő szolgáltatásokat felváltották az online csapatépítések.

„Először a legtapasztaltabb programvezetőink is ugyanolyan lámpalázasak voltak, mint a Zoom másik végén felsorakozó top-menedzserek.” – nevet Balázs. A csapatépítő veteránok aztán az újabb és újabb vírushullámok alatt megszabadultak a lámpaláztól. Ami maradt, a technikai és tartalmi innováció a minőség folyamatos emelésére. Az Instant Teams 2021-es online csapatépítő portfóliója immár harmadik generációs csapatépítést kínál: a 10 csapatépítő program 6 karakterelemből épül fel, amelyek segítenek a HR-eseknek a megfelelő választásban.

„Kisebb csapatoknál online is nagy sikerrel futnak az asszociációs és szerepjátékok, de a csapatkohéziót nagyobb – akár több száz fős – csapatoknál is növelni tudjuk innovatív kvíz-show-inkkal és csapatépítő kóstolóprogramokkal.” – mondja a csapatépítésekkel közel egy évtizede foglalkozó Ureczky Balázs. Nem csoda, ha a már említett 6 karakterelem közül jelenleg az étel- és italkóstoló-programokból találjuk a legtöbbet az Instant Teams kínálatában – a legnépszerűbbek is ebből a kategóriából kerülnek ki.

„A gyorsaság és a rugalmasság nagyban hozzájárult az események sikeres lebonyolításához, Katona Csaba történész előadásai pedig kivétel nélkül lenyűgöztek bennünket.” Ezt már Mester Veronika, a CIB Bank marketing managere emeli ki. Az Instant Teams kóstoló- vagy éppen stand-up programjai ugyanis nemcsak a szórakoztatást tűzik ki célul. „A CSR társadalmi felelősségvállalást hirdető csapatépítőinktől kezdve az online kvízjátékainkon át az italkóstolókig minden programunkat úgy alakítottuk ki, hogy intelligens, edukatív élményt nyújtsanak.” – mondja Ureczky Balázs. „Borkóstolónk egyben borászati és bortörténeti gyorstalpaló, whisky-kóstolónk társházigazdája pedig nem más, mint Ambrus Attila, az egykori Viszkis, akinek élettörténete elképesztő tanulságokkal bír.”

Az új név – Instant Teams – új arculatot és természetesen megújult honlapot is magával hoz a brand háza táján, amely lehetővé teszi a csapatépítő portfólió fent említett karakterelemek szerinti, intelligens szűrését. A megrendelői igényeket tehát nemcsak a rugalmas programszervezéssel és innovatív portfólióval, hanem ügyfélbarát felülettel is igyekszik kiszolgálni az egykori szabadulószoba szolgáltató. Balázs úgy véli, a forma és a tartalom az új felületen végre azt mutatja be, ami valóban jellemző a cégre az utóbbi években.

„A PánIQ Instant 8 évének tapasztalatait természetesen magunkkal visszük, illetve egyedi esetben továbbra is lesz lehetőségük az ügyfeleknek brandingelt szabadulószoba terveztetésére. Az Instant Teams ugyanakkor nevében is kifejezi azt, amiben hiszünk és amit évek óta egyre nagyobb tapasztalattal felvértezve kínálunk: a munkavállalók és a munkáltatók igényeit maximálisan figyelembe vevő, nagybetűs CSAPATépítőket.” Semmi PánIQ, az ügyfélélmény és a szolgáltatás minősége a jövőben sem változik.

Ismerd meg csapatépítő programjainkat!

Scroll to Top