ÚJ

Catering szolgáltatással bővültünk

Ezzel a lépéssel garantáltan sakk-mattot adunk az étel-ital kérdésének, vállalva a rendezvényed teljeskörű lebonyolítását.

Az idei évtől kezdve prémium catering szolgáltatásunkat a CHESS CATERING csapatával közösen valósítjuk meg. A Chess csapatának profizmusa garanciát jelent a háttérre, amelynek segítségével kompromisszumok nélkül igazodhatunk a legújabb rendezvénytrendekhez.

Irodai meetingek

Felsővezetői találkozók

Céges nagyrendezvények

CATERING MÁRKÁRA IGAZÍTVA

Nincs két egyforma rendezvény

Egészséges, elegáns, fenntartható vagy éppen stílusos?

Válaszd a márkádhoz és a rendezvényedhez leginkább illeszkedő catering megoldást a sikkes finger foodtól a teljes értékű ebédig.

Egyedi megoldásokat kínálunk az irodai meetingekre, a külső helyszínen megtartott vállalati napokra és az egésznapos szakmai konferenciákra egyaránt.

CHESS catering csomag

Céges rendezvények, csapatépítő- és sportesemények kiszolgálása a rendezvényre szabott prémium minőségű ételekkel, kifogástalan szervizzel. Biztos hátteret nyújtunk szó kisebb irodai meetingektől több száz fős szakmai konferenciákig.

MÁRTOGATÓS catering csomag

Egészséges és fenntartható – catering új megközelítésben. Válassz különleges kínálatunkból, ha pedig komplett élményt szeretnél, bármikor kiegészítheted a csomagodat desszertekkel és italokkal, sőt a poharak brandingelésére is lehetőséged van.

Választható ízek: 

Törökmogyorós répakrém, Mandulás olajbogyókrém, Kolbászos hummusz, Kéksajtos-diós, Céklás-fetakrém, Füstölt lazacos sajtkrém, Mentás borsókrém, Pisztáciás hummusz, Narancsos sütőtökkrém

KAPCSOLAT

Segíthetünk a rendezvényed megszervezésében?

1.

Töltsd ki az űrlapot figyelmesen.

2.

Kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot.

3.

Elkészítjük személyre szóló ajánlatunkat.

Scroll to Top