Sördemokrácia viking kóstolóest

Viking kóstolójátékunknak már a műfaja is trükkös: ezen az esten még véletlenül sem a csapra vert sörkülönlegességek, hanem maga az interaktív színházi előadás csal majd mosolyt a résztvevők arcára. Így még arra is sor kerülhet, hogy észrevétlenül javítunk egy kicsit az érveléstechnikáinkon – ami mifelénk sosem árt.

A JÁTÉK CÉLJA

Játékos kóstolóprogramunk kínzó döntéshelyzetek elé állít minden résztvevőt: száraz lecsengésű lágert vagy Indian pale ale-t kóstoljunk-e inkább; esetleg a fej nélküli lovashoz vagy a finn sárkányölő törpéhez forduljunk-e kínunkban varázspallosért…? A kóstolás fordulóit, és viking kalandjainkat egyaránt játékvezető-színészünk narrálja, a döntés mégis a ti kezetekben van – ahogyan a felelősség is.

Végül a rögtönzött viking társaság „sördemokratikusan” megválasztott kedvencei (az este során 15 féle sört fogunk kóstolni!) mellett azt is meg kell találnotok, hogyan törjük meg a mi kis északi falunkat sújtó átkot. A program létszámmegkötés nélkül, könnyed hangulatban világít rá az álláspontok manipulálhatóságának veszélyeire és az érveléstechnika ismereteinek fontosságára.     

HOGYAN KELL ELKÉPZELNI?

Egy szórakoztató kóstolóeste egy szórakoztató háttértörténettel: egy gonosz varázsló gyerekké változtatta az összes felnőttet egy viking faluban. Két kis viking testvér elindul, hogy feloldja az átkot, – őket színész-játékvezetőink alakítják – a játékosok pedig a viking falu lakóiként szavazatukkal, érvekkel befolyásolják a történet kimenetelét (egy percre sem feledkezve a kóstolói felelősségükről)!

További offline csapatépítők

Scroll to Top