Jónás könyve

De vajon mire emlékszünk a középiskolás irodalomórákról? Arra biztosan, hogy a klasszikus irodalmi alkotásokat ferde szemmel, kételkedve közelítettük meg, hiszen a diák legalapvetőbb előítélete, hogy azok csak unalmasak lehetnek. A Deep Reality programok közé illeszkedő Jónás könyve nemcsak a fenti előítéletekkel számol le…

A Jónás könyve interaktív színházi előadásban a résztvevők egy színész közvetítésével, élményszerűen találkoznak Babits Mihály klasszikus szövegével, és a rendhagyó irodalomóra végén meglepve ismerik fel: nekik valódi közük lehet ehhez a műhöz. Az életben, talán még a munkánkban is számtalanszor szembesülhetünk a Jónás-dilemmával, amikor megárad a gonoszság, de fellépni ellene kockázatos.

Milyen kifutása lehet ezekben a helyzetekben a passzív magatartásnak és mit eredményezhet, ha aktívan szembeszállunk az igazságtalansággal? Gondolatébresztő beszélgetés a társadalmi felelősségvállalásról, az aktív állampolgári magatartásról vagy annak hiányáról egy klasszikus irodalmi alkotás kapcsán.

A Jónás könyve interaktív színházi előadás illeszkedik DEEP REALITY csapatépítő programjaink sorába, melyek létszámkorlát nélkül, nehéz, sokszor tabunak számító témákat feldolgozva jelentenek hatékony érzékenyítő, a corporate social responsabilty (CSR) programokat újraértelmező lehetőséget a céges csapatok számára.

További offline csapatépítők

Scroll to Top