Instant Al Capone

Ónodi Eszterrel csencselni a feketepiacon, vagy vizsgálati fogságban faggatni Elek Ferencet nem mindennapi helyzet, igaz, Instant Al Capone csapatépítő játékunk sem mindennapi. Fordulatos, igaz történeteket is magában foglaló társasjáték Magyarország top-kategóriájú színészeivel, na meg veletek, élőben.

Magyarország legnagyobb színészeivel igaz történetek közepébe csöppenhettek, élőben tapasztalva meg azok minden pillanatát. A valóságnál ugyanis nincs jobb forgatókönyvíró. A helyszín Amerika, ahol a két világháború közötti évek sűrűjében gengszterekkel fogtok üzletelni, a cél pedig nem más, mint a hatalmatok megszilárdítása.

Ehhez viszont pénzre és befolyásra lesz szükségetek. Most hamar elválik, hogy a csapat a munkahelyi rezilienciája mit ér a szesztilalomban, amikor Aranyosi Péter, vagy éppen Péterfy Bori készül veletek leszámolni. A profizmust ők jelentik, de a történet ezúttal rólatok szól. Az Instant Al Capone pörgős, mindenkit bevonó deep reality társasjáték, amit lehetetlen nem élvezni.

Hogyan kell elképzelni?

Ez egy nagyszabású produkció, ami több műfajt is ötvöz, mint pl.: interaktív színház, improvizáció, szerepjáték, szabadulószoba. A játék során a résztvevők egy színházi előadásba csöppenek, ami Al Capone és testvére születésnapjáról szól, majd a kezdő történet után a program interaktívvá válik és a játékosok nyomozása lendíti előre a történetet. A  program több párhuzamos teremben, helyszínen játszódik, mint egy nagy party, ahova tetszés szerint be lehet csatlakozni.  A játékban olyan neves színészek / előadók vesznek részt, mint Aranyosi Péter, Péterfy Bori vagy éppen Ónódi Eszter és még sokan mások.

További offline csapatépítők