Fapados revü

Kevesen gondolnák, hogy a magyarországi hajléktalan-irodalom egy aranybánya, mely tele van rendkívül izgalmas és meglepő művekkel. Azt pedig még kevesebben, hogy a műfajra épülő interaktív színházi darab milyen hatékonyan képes kibillenteni a megfáradt csapatokat a monotonitásból, és játékos feladatokkal hogyan fejleszti az együttműködési készséget. Eláruljuk: felejthetetlenül.

A Fapados revü különlegessége, hogy az Első Kézből a Hajléktalanságról program előadóival játszott szituációs játékokból és a Fedél Nélkül hajléktalan szerzőinek műveiből áll. Gondolhatnánk, hogy mindez egy lehangoló világba vezeti a résztvevőket, ám a nehéz téma mégis oldott hangulattal, interaktív, játékos feladatokkal párosul, így a mondanivaló könnyen befogadhatóvá, egyszersmind átélhetővé válik. Az előadásban elhangzó dalok Leé József hajléktalan költő verseiből Szabó Balázs megzenésítésében készültek, a bringa-verkli kíséretével.

A Fapados revü interaktív színházi előadás illeszkedik DEEP REALITY csapatépítő programjaink sorába, melyek nehéz, sokszor tabunak számító témákat feldolgozva hatékony érzékenyítő, a corporate social responsabilty (CSR) programokat újraértelmező lehetőséget teremtenek a céges csapatok számára.

További offline csapatépítők

Scroll to Top