Borkabaré – Szürreális kóstolóest

„A világon minden lassan és tévutakon halad előre, nehogy elbízza magát az ember…”, így Venyegyikt Jerofejev „kis” szovjet író. Kicsi, a „nagyok” kicsinyességéből. Rendhagyó borkóstolónkon mégsem engedünk a zsarnokságnak, és az est során demokratikusan állítjuk össze saját borsorunkat. Csak nehogy elbízzuk magunk…!

Csapatépítő kóstolónk tételsorába spanyol, olasz, francia, portugál, magyar, de akár argentin, chilei vagy új-zélandi borokat is beemelhetünk – a döntés ezúttal a ti kezetekben van, ahogyan a felelősség is. Játékos kóstolóestünk végére ugyanis a társaság demokratikusan választott tételét is meg kell találnotok, ami aligha egyezik majd a személyes kedvencekkel.

A kóstolás fordulóit játékvezető-színészünk narrálja, megidézve Venyegyikt Jerofejev és Hamvas Béla gondolatait italról és életről. És hogy a világ lassú tévútjain járva mégse nyomja vállunk megannyi gond, baj, s probléma, ahhoz a Duo Duende gitárjátéka terít majd elénk puha zenei szőnyeget.


Nincs még helyszínetek?

Találkozzunk a Ferenc téri borbárban! 

A mediterrán hangulatot tovább fokozva a borok mellé töltött szőlőlevéllel, sült paprikával, manchego sajttal és bárány köftével is készülünk Nektek, hogy tényleg semmi se hiányozhasson: tapas-tálak, tapasztalatok, és egy könnyed mediterrán este a Fill The Winebox borbárjában.

További offline csapatépítők

Scroll to Top