A Leprikónok átka

Viking vitajáték. Már a műfaja is sokat mondó ennek az interaktív színházi előadásnak, ami nemcsak garantáltan mosolyt csal a résztvevők arcára, de remekül fejleszti is a vitakultúrát. Amiben Magyarország – némi iróniával – mindig hagy teret a fejlődésnek.

Mi, néző-résztvevők egy kis viking vitézzel indulunk a komoly küldetésre, hogy megtörjük a falut sújtó átkot. De hogyan csináljuk? Menjünk el a finn sárkányölő törpékhez sárkányölő kardért, vagy ne? A fejetlen lovas az óbudai álmoskönyv szerint nem jelenthet sok jót, de mi van, ha ezúttal csak segíteni akar nekünk, és olyan titkok tudója, ami feloldhatja az átkot…?

A leprikónok átka interaktív színházi előadás illeszkedik DEEP REALITY csapatépítő programjaink sorába, melyek létszámkorlát nélkül, változatos módon jelentenek hatékony érzékenyítő, a corporate social responsabilty (CSR) programokat újraértelmező lehetőséget a céges csapatok számára. Ezúttal a többi programnál könnyebb témával, vicces, mégis tanulságos módon fejlesztve a vitakultúrát és az érvelési technikát.

Hogyan kell elképzelni?

Ez egy nagyon vicces, szórakoztató történet, ami arról szól, hogy egy varázsló gyerekké változtatta az összes felnőttet egy viking faluban.Két kis viking testvér elindul, hogy feloldja az átkot, – ezt igazi színészek alakítják. A játékosok, akik a gyerek vikingek, pedig szavazatukkal, érvekkel befolyásolják a történet kimenetelét. Hasonlóan, mint egy olyan könyvben, amiben ha szeretnéd, hogy a szereplő a kék pálcát válassza, akkor lapozz a 87. oldalra, ha azt, hogy a pirosat, akkor a 134.-re

Időtartam: ca. 1 óra

További offline csapatépítők

Scroll to Top